Jeres ord

Camilla

"Billederne er SÅ fine. Fik helt tårer i øjnene, da jeg så dem. Jeg er så tilfreds og kan overhovedet ikke kan vælge hvilke der skal bruges til jul."

Nadja

"Billederne er virkelig flotte. Bliver faktisk helt rørt over se dem. Elsker at det er naturlige billeder. Du har fanget Gry lige som jeg ser hende."

Lærke

"Tusind tusind tusind tak, hvor er de bare mega gode! Vi har været rigtig glade for den måde, du har taget billederne på og din tilgang til Alma."

Helena

"Vi har haft en fantastisk oplevelse ved at vælge dig til at forevige en dejlig tid for os! "

Trine

"Du har virkelig fanget pigerne på den mest naturlige måde og det er jeg vild med."

Anita

"Er du vild, billederne er så flotte, fik helt tårer i øjnene. Virkelig meget tak."

Karina

"Jeg er helt målløs over så mange smukke billeder, du har fanget af børnene sammen og hver for sig. Blev helt rørt da jeg så dem - præcis billeder som disse, jeg ønskede mig!"

Kristine

"Michelle, du gjorde fotooptagelsen til en leg! Man mærker tydeligt, at du selv er mor og ved hvordan man taler til og motiverer børn, så de får en god oplevelse."

Ida

"De ummidelbare glimt og facetter sætter helt nye højder for fotografering. Vi er blæst bagover af dit arbejde og varme personlighed! Vi glæder os meget til næste session."

Signe

"Tusind tusind TAK for de fineste billeder. Vi er helt blæst bagover over alle de smukke øjeblikke du har fanget . og så mange billeder, der er kommet ud af det!"

Sabina

"Atlas kunne mærke, at hun var i trygge hænder hos dig, du var hands-on og så sød og rolig med hende - som forældre følger man sig også helt tryg."